OM OS

DEDIKERET WEDDING PLANNER - VI SKABER MAGI TIL ETHVERT BRYLLUP OG EVENT

"Hos Christel Winther Weddings, planlægger vi smukke og fantastiske bryllupper og events, hvor personligheden er i focus.

Vores mål er at lade personligheden skinne igennem, og med mere end 18 års erfaring i planlægning, kan du trygt stole på at du får den rigtige vejledning hos os.

Hos Christel Winther Wedding bevarer vi overblikket, har en tæt dialog med kunden, og hands-on på projektet hele vejen gennem processen.

Lad vores mange års erfaring komme dig til gode – sammen skaber vi dit drømmebryllup.

Vi tilbyder dig alt fra timekoordinering til totalt arrangement alt efter hvad der passer bedst til dit bryllup og dit behov. 

 

 

Vores Wedding planner team:

Christel Winther

Christel er professionel bryllupsarrangør og var en af de første til at introducere begrebet “Professionel Bryllupsarrangør” til det danske marked, og har været den førende siden – ved at skabe ekslusive bryllupper med en sikkert stil. 
Christel har gennem årene skabt sig et fantastisk netværk af stærke leverandører som indgår i det team der i dag udgør Christel Winther Weddings.
Kendetegnet for Christel og hendes team er passionen og evnen for at designe spektakulære og personlige bryllupper.
I dag leder Christel, Christel Winther Weddings, der konstant udvikles i takt med det stigende behov for personlig sparring og erfaring der efterspørges af kommende brudepar.

Amalie Hjorth