WEDDING PLANNER SERVICE


Wedding Planner service

Med vores skræddersyede bryllupsplanlægning, tilbyder vi brudepar en unik og behagelig bryllupsplanlægningsrejse, hvor vi guider og støtter dig hele vejen.

DAY OF WEDDING PLANNING

Anbefales til bruden, der gerne selv vil planlægge enhver detalje, men vil have en professionel på bryllupsdagen for at sikre, at tingene forløber som planlagt, så hun ikke behøver at bekymre sig, men kan nyde sin bryllupsdag.

Før brylluppet mødes vi og gennemgår en detaljeret plan og på bryllupsdagen sørger vi for, at dine planer udføres og diskret håndterer vi eventuelle problemer, der måtte opstå.

Betaling på timesbasis

 

MONTH OF WEDDING PLANNING

Anbefales til bruden, som selv har planlagt det meste, men som ønsker en professionel på bryllupsdagen for at sikre, at tingene fungerer som planlagt.

For par, der allerede har planlagt deres bryllup, er vores uddannede og erfarne bryllupskoordinatorer tilgængelige for at sikre, at dine planer bliver lettere uden problemer!

På bryllupsdagen sørger vi for, at dine planer udføres som planlagt og håndterer diskret eventuelle problemer, der måtte opstå.

Din koordinator håndterer også kommunikation mellem lokalet, cateringfirma, DJ, fotograf og parternes forældre for at sikre, at alle er “på samme side”.

 

FULL WEDDING PLANNING

Anbefales til bruden, der har travlt og har brug for den praktiske professionelle hjælp fra en bryllupsplanlægger fra frieri til bryllupsrejse.

Denne service inkluderer fuld planlægning og koordinering for dem, der ønsker fuld kontrol af deres store dag.

Fra invitationerne til din bryllupsrejse sammensætter vi et elitehold af professionelle leverandører for at sikre dig, at alt er nøjagtigt, som DU vil have det.

Med månedlige møder ansigt til ansigt og ubegrænsede telefonopkald hjælper vi dig med at vælge alle leverandører, diskutere og administrere dit budget og hjælpe med at style dit drømmebryllup.

 

DESTINATION WEDDING PLANNING

Anbefales til bruden, der drømmer om et bryllup i udlandet, men er usikker på, hvordan man kommer i gang og formår at planlægge på distancen.

For det kan være uoverskueligt at planlægge i udlandet, på grund af lang afstand, andre kulturer og sprogbarierer.

Denne service er den samme som vores FULL PLANNING, men med ekstra hjælp til et bryllup i udlandet.