Christel Winther Events består af professionelle Event plannere, hvor du får en personlig kontaktperson som assisterer dig gennem hele planlægningen af dit event.

 

Din bryllupsarrangør fornemmeste opgave er at koordinerer alle de ting du har planlagt og de tanker du har gjort omkring din bryllupsdag.

Dette gør hvert bryllup vi laver helt unikt, da det er dine ideer vi arbejder for at fører ud i livet.

Med hjælp fra en bryllupsarrangør kan du slappe af og nyde hvert eneste øjeblik af dit bryllup.

Vi er Danmarks førende bryllupsarrangør og med mere end 20 års erfaring i planlægning, kan du trygt stole på at du får den rigtige vejledning hos os.

For at give dig ro i maven yder vi en professionel service.  

Lad vores mange års erfaring komme dig til gode – sammen skaber vi dit drømmebryllup.

Vi kan tilbyde dig alt fra timekoordinering til totalt arrangement alt efter hvad der passer bedst til dit bryllup og dit behov.

Det første møde er helt uforpligtende.

Dette møde afholdes uden beregning for at sikre der er gensidig kemi og tillid mellem bryllupsarrangør og brudepar.

Der sættes én time af til dette første uforpligtende møde.

 

Hvad kan du forvente af din Event arrangør

En arrangør laver alt hvad du har brug for!

Wedding Planneren er en gave på din bryllupsdag, tænk på os som din bryllupsdagforsikring.

Vi er logistikmestrene - vi er personerne i kulisserne der sørger for, at din bryllupsdag går glat og gnidningsfrit, præcis som vi sammen har det, så du behøver ikke bekymre dig om noget Det er vores job at holde overblikket så alt kører problemfrit på bryllupsdagen (og op til det).

Vi giver dig ro i maven så du kan nyde din store dag!

 

Herunder finder du en beskrivelse af vores løsninger

DAY OF WEDDING PLANNING

Er din allierede person på bryllupsdagen!

Ved dette valg giver du dig selv frihed, til at nyde din bryllupsdag sammen med familie og venner.

Du lægger alt koordinering i profesionelle hænder, således at du ikke behøver at checke op på leverandører, tidsplaner eller håndtere uforudsete hændelser på dagen - vi summer i kulissen og trækker i snorere, så din dag bliver skøn og bekymrings fri for både jer som brudeparret og jeres bryllupsgæster.

Vores arbejde begynder ca. 14 dage før med et møde, hvor vi gennemgår alt det i har planlagt.

Det er vigtigt at I til dette møde er færdige med planlægning - for de sidste 14 dage skal i nyde, og dette kan kun lade sig gøre såfremt i har tingene og alle leverandører på plads.

Vi gennemgår sammen leverandør aftaler, tidsplaner og jeres ønsker for hvordan bryllupsdagen skal være.

I skal være forberedte på at vi har "de kritiske" og professionelle briller på, dette for at sikre at jeres dag bliver optimeret i forhold til logistik afvikling - husk vi har den erfaring I ikke har - og derfor kan vi guide og hjælpe jer til en stressfri bryllupsdag.

MONTH OF WEDDING PLANNING

Vælger du denne, starter vi ca 3 måneder før brylluppet - her gennemgår vi alle de tanker og ideer I har for dagen og sammen finder vi de leverandører der passer til jeres bryllup.

Vi gennemgår jeres budget, til mindste detalje, laver optimale tidsplaner og en udførlig plan for dagen, der distribueres til leverandører og feststed.

Vi holder løbende kontakt for ændringer / justeringer og tilpasninger med både jer, jeres feststed og jeres leverandører således at alle er i loopet den sidste tid inden den store dag.

Men I skal slippe bekymringerne og nyde tiden op til brylluppet, med ro i maven fordi alt er planlagt og får påmindelser om når det er tid til at tage stilling til de sidste små detaljer.  

Vi er selvfølgelig også tilstede på selve bryllupsdagen som beskrevet i Day Of Wedding Planner servicen herover.

FULL WEDDING PLANNER / DESTINATION WEDDING PLANNER

Her starter planlægningen med os +1år før jeres bryllup.

Vi mødes til et uforpligtende møde og her fortæller I os om drømme, tanker og budget for brylluppet.

Ofte oplever vi at brudepar ikke har talt tingene så meget igennem inden dette møde - alle er stadig på drømmestadiet, dog er det en god (og for nogle) en nødvendig detalje at have gjort sig overvejelser især omkring budget, (om der er en buffer eller i er fastlåst på et beløb), sted (slot, telt, kro eller noget helt andet) og antal gæster.

Når dette er nogenlunde på plads hos jer så har vi en god base at starte bryllupsplanlægningen ud fra.

I får adgang til vores udvalgte leverandørnetværk, som alle udgør vores stærke og solide team af bryllupsleverandører, vi har mange forskellige i hver kategori, men fælles er at det alle er professionelle folk der levere det aftalte og det giver både os og jer den nødvendige ro i maven til at planlægge det perfekte bryllup.

I denne løsning er vi selvfølgelig også tilstede på selve bryllupsdagen som beskrevet i Day Of Wedding Planner servicen herover.

Har du spørgsmål til de forskellige løsninger eller er der ikke nogen af dem der passer lige til dig / jeres bryllup - så kontakt os endelig så vi sammen kan finde den bedste løsning

Vi glæder os til at høre fra dig / jer.