Wedding planner academy

DRØMMER DU OM EN KARRIERE SOM WEDDING PLANNER?

Så er du kommet til det rigtige sted, for vores workshop(s) er kåret til de bedste i kategorien “Best Wedding Planner” - workshop!

Bryllupsindustrien er i konstant udvikling, og i modsætning til nogen andre Wedding Planner workshop(s) sætter vores Wedding Planner Academy baren meget højt, med en praktisk (hands-on) tilgang fra mange års konkret erfaring i planlægning samt et tæt fælleskab af leverandører og undervisere. Vores omfattende kursusplan giver dig det fundament, du har brug for for at få succes som Wedding Planner.

Med disse workshops, vil du få et indblik i bryllupsarrangørens verden, samt hvordan det er at arbejde med brudepar, deres forventninger, deres ønsker og drømme og hvordan du kommunikerer med leverandører og samarbejdspartenere for at skabe den perfekte dag for brudeparret.

Vi vil gerne hjælpe dig med at tage din Wedding Planner drøm til det næste niveau!

Du behøver ikke at være en ekspert for at starte, men vi vil være sikre på, at du bliver det når du er færdig. Uanset om du starter din wedding planner rejse ved at besøge vores blog, med gratis gode råd eller ved at deltage i en af vores workshops. Vi vil så gerne være sikker på at du lærer fra de bedste i branchen - og hvem bedre end os (plannere og leverandører) der tilsammen har planlagt +2500 bryllupper tilsammen og hvad det har lært os, så du kan gå herfra og nå dine mål.